Πουτίγκα απο το Βόλο

Bαθμολογία: 4.4
       
 
15 ψήφοι
sirilo, 27.04.08

Περιγραφή

Ειναι μια απλη και γρηγορη συνταγη πουτιγκας, με θεϊκη γευση, απο το ΒΟΛΟ.

Πουτίγκα   απο  το Βόλο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 5 αυγα
  • 1 1/2 φλ.τσ. ζαχαρη
  • 1 1/2 φλ.τσ. αλευρι [για ολες τις χρησεις]
  • 2 κ.γλ. μπέϊκιν
  • 1 κ.γλ. κοφτο κανελλα
  • 1 1/2 φλ.τσ. καρυδια

 

Σιροπι:

  • 2 φλ. τσ. νερο
  • 2 φλ.τσ. ζαχαρη
  • 1 κ.σ χυμο λεμονιου

 

Κρεμα:

  • 1 λιτρο γαλα
  • 12 κ.γλ. ανθος αραβοσιτου [βανιλια]
  • 10 κ.σ. ζαχαρη
  • 1 κ.σ. βουτυρο φρεσκο
  • 2 κροκους αυγων
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Σιροπιαστά γλυκά
Διατροφή: Χορτοφαγική
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπαμε τ'αυγα με τη ζαχαρη,προσθετουμε το αλευρι (κοσκινισμενο)] με την μπέϊκιν, ανακατευουμε και προσθετουμε και τα καρυδια με την κανελλα.
  2. Αλοιφουμε μια φορμα του κέϊκ με σπορελαιο και πασπαλιζουμε με λιγη ζαχαρη.
  3. Ψηνουμε στους 175 βαθμους για 1 ωρα.
  4. Αφου κρυωσει το γλυκο το σιροπιαζουμε με το καυτο σιροπι.
  5. Οταν τραβηξει ολο το σιροπι και κρυωσει το γλυκο το αναποδογυριζουμε σε πιατελα.
  6. Κρεμα: Βαζουμε στην φωτια το γαλα με το ανθος Γιωτης και τη ζαχαρη και ανακατευουμε συνεχως. Μολις παρει βραση, κατεβαζουμε απο τη φωτια και ριχνουμε το φρεσκο βουτυρο και τους κροκους ελαφρα χτυπημενους. Ανακατευουμε να ενωθουν ολα τα υλικα μαζι και περιχυνουμε την πουτιγκα με την κρεμα.
  7. Πασπαλιζουμε απο πανω με καρυδι και λιγο κανελλα και βαζουμε την πουτιγκα στο ψυγειο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγω προσθετω και μια μυτη απο το κουταλακι του γλυκου γαρυφαλο σκονη. Του δινει μια ιδιαιτερη γευση.

Επιμενω στο κρυο γλυκο, ζεστο σιροπι. Οχι το αντιθετο.

Επισης προσθετω και λιγο βανιλια στο σιροπι.

Σχετικές συνταγές

    34 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από KristineS, 3-12-08  
    Για την κρέμα έχεις γράψει 2 ποσότητες ζάχαρης. Τι ισχύει?
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-12-08  
    Χριστινα μου στην κρεμα βαζουμε τις 10 κ.σ ζαχαρη,την 1 κ.σ την σκορπαμε στην φορμα,
    αλλωστε το γραφω,οτι πασπαλιζουμε την φορμα με λιγη ζαχαρη.
    #
    Σχόλιο από KristineS, 7-12-08  
    Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση. Την έφτιαξα σήμερα και είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 7-12-08  
    Μπραβο κοπελα μου για την προσπαθεια.
    Χαιρομαι που σου αρεσε.
    Καλοφαγωτη.
    Και καλες γιορτες.
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 7-12-08  
    ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ..ωραία η συνταγή σου.Γενικώς δεν τρελλαίνομε για πουτίγκα.Αλλά όταν την έφτιαξα....μμμμ!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!
    #
    Σχόλιο από xara1, 4-2-09  
    einai teleioooooo. oxi.... den to ekana egw alla to efaga apo ta xairakia sou
    #
    Σχόλιο από Vai, 4-3-10  
    Καλη,γευστικη αλλα εγινε κατι που μαλλον ειναι δικη μου η ευθυνη.Οι 12 κουταλιες ανθος αραβοσιτου ειναι μαλλον 3 φακελακια ετσι δεν ειναι??Παντως εγω αυτα εβαλα και μου βγηκε πιο σφικτη απο οτι πρεπει.Παντως κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη.
    #
    Σχόλιο από ΒΑΣΩ2, 24-12-10  
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. (ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ "ΜΥΡΩΔΙΤΣΑ"). ΕΡΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ "ΣΥΝΗΛΘΕ" ΛΙΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    #
    Σχόλιο από karali, 3-1-11  
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ που έχω φάει ποτέ μου
    την έχω κάνει πάνω από 10 φορές!!!έχει γίνει το αγαπημένο γλυκό του άντρα μου!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 8-1-11  
    Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τα πιρουνακια που μου χαρισατε.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    #
    Σχόλιο από vasolieri, 23-1-11  
    #
    Σχόλιο από sirilo, 30-1-11  
    vasolieri μου σε ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    Να υποθεσω οτι σου αρεσε η συνταγουλα μου. Χαιρομαι για αυτο.
    #
    Σχόλιο από dthemora, 13-4-11  
    Να πω πως αυτή την πουτίγκα την έχω φάει από ζαχαροπλαστείο και ήταν καταπληκτική..
    Αυτή η συνταγή δεν είχε καμία σχέση! Ηταν ΠΑΡΑ πολύ γλυκειά και η συγκεκριμένη κρέμα δεν ταίριαξε καθόλου! Δεν μας άρεσε καθόλου.
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 21-9-12  
    Σιρίλο μου, φέτος για 1η φορά δοκίμασα την πουτίγκα στον Κορινό της Κατερίνης...ένα έχω να πω, ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!
    Μόλις είδα τη συνταγή σου,έτρεξα να την φτιάξω. Αναμένω πως και πως να γίνει,την έχω στο φούρνο.
    Να πω πως την ακολούθησα κατά γράμμα... στο μόνο που κόλλησα ήταν η φόρμα του κέικ σαν σκεύος, μου έχει φουσκώσει απίστευτα τέλεια απλώς την έφαγα σε πιο λεπτή στρώση και φοβάμαι λίγο το σερβίρισμα...αναμένω πως κ πως, θα επανέλθω με τις τελικές εντυπώσεις. Φιλάκιαααα
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 21-9-12  
    Εξαιρετικη!!!!!!!!!!!!!! Χίλια μπράβο για τη συνταγή,απίστευτα τέλεια!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-10-12  
    Βασουλα μου,σορυ για την αργοπορημενη μου απαντηση,αλλα χθες επεστρεψα,απο Χαλκιδικη.
    Μολις ειδα τα ωραια σου σχολια,και χαρηκα που σου αρεσε η πουτιγκα μου.
    Παντα να εχεις επιτυχια σε οτι κι αν κανεις.
    #
    Σχόλιο από vik, 12-10-12  
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. Η ΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΡΥΔΟΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ Η ΚΟΡΦΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΟΤΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΠΑΝΩ
    #
    Σχόλιο από loukos0, 12-10-12  
    T-E-Λ-Ε-Ι-Ο!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 12-10-12  
    vik μου λυπαμαι που δεν σου αρεσε η συγκεκριμενη συνταγη.
    Συνηθως η κρεμα δεν ειναι οσο η βαση.
    Θα μου πεις,γουστα ειναι αυτα.
    Οσο για την στεγνη κορυφη,απλως σου ηρθε λιγο το σιροπι.
    Μηπως το εβαλες σε μικρο ταψι,και σου εγινε πολυ ψηλο?
    Ευχομαι την επομενη φορα να σου γινει οπως το θελεις.
    εφ'οσον θελεις πολυ κρεμα μπορεις να κανεις διπλη δοση κρεμας.
    φιλια
    #
    Σχόλιο από sirilo, 12-10-12  
    loukos0 μου χαιρομαι που σου αρεσε η πουτιγκα μου,και σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια.φιλια
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    20 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από KristineS, 7-12-08  
    Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση. Την έφτιαξα σήμερα και είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 7-12-08  
    Μπραβο κοπελα μου για την προσπαθεια.
    Χαιρομαι που σου αρεσε.
    Καλοφαγωτη.
    Και καλες γιορτες.
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 7-12-08  
    ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ..ωραία η συνταγή σου.Γενικώς δεν τρελλαίνομε για πουτίγκα.Αλλά όταν την έφτιαξα....μμμμ!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!
    #
    Σχόλιο από xara1, 4-2-09  
    einai teleioooooo. oxi.... den to ekana egw alla to efaga apo ta xairakia sou
    #
    Σχόλιο από Vai, 4-3-10  
    Καλη,γευστικη αλλα εγινε κατι που μαλλον ειναι δικη μου η ευθυνη.Οι 12 κουταλιες ανθος αραβοσιτου ειναι μαλλον 3 φακελακια ετσι δεν ειναι??Παντως εγω αυτα εβαλα και μου βγηκε πιο σφικτη απο οτι πρεπει.Παντως κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη.
    #
    Σχόλιο από ΒΑΣΩ2, 24-12-10  
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. (ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ "ΜΥΡΩΔΙΤΣΑ"). ΕΡΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ "ΣΥΝΗΛΘΕ" ΛΙΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
    #
    Σχόλιο από karali, 3-1-11  
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ που έχω φάει ποτέ μου
    την έχω κάνει πάνω από 10 φορές!!!έχει γίνει το αγαπημένο γλυκό του άντρα μου!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 8-1-11  
    Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τα πιρουνακια που μου χαρισατε.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    #
    Σχόλιο από vasolieri, 23-1-11  
    #
    Σχόλιο από sirilo, 30-1-11  
    vasolieri μου σε ευχαριστω για τα πιρουνακια που μου χαρισες.
    Να υποθεσω οτι σου αρεσε η συνταγουλα μου. Χαιρομαι για αυτο.
    #
    Σχόλιο από dthemora, 13-4-11  
    Να πω πως αυτή την πουτίγκα την έχω φάει από ζαχαροπλαστείο και ήταν καταπληκτική..
    Αυτή η συνταγή δεν είχε καμία σχέση! Ηταν ΠΑΡΑ πολύ γλυκειά και η συγκεκριμένη κρέμα δεν ταίριαξε καθόλου! Δεν μας άρεσε καθόλου.
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 21-9-12  
    Σιρίλο μου, φέτος για 1η φορά δοκίμασα την πουτίγκα στον Κορινό της Κατερίνης...ένα έχω να πω, ενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!
    Μόλις είδα τη συνταγή σου,έτρεξα να την φτιάξω. Αναμένω πως και πως να γίνει,την έχω στο φούρνο.
    Να πω πως την ακολούθησα κατά γράμμα... στο μόνο που κόλλησα ήταν η φόρμα του κέικ σαν σκεύος, μου έχει φουσκώσει απίστευτα τέλεια απλώς την έφαγα σε πιο λεπτή στρώση και φοβάμαι λίγο το σερβίρισμα...αναμένω πως κ πως, θα επανέλθω με τις τελικές εντυπώσεις. Φιλάκιαααα
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 21-9-12  
    Εξαιρετικη!!!!!!!!!!!!!! Χίλια μπράβο για τη συνταγή,απίστευτα τέλεια!!!!!
    #
    Σχόλιο από vik, 12-10-12  
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. Η ΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΡΥΔΟΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ Η ΚΟΡΦΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΟΤΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΠΑΝΩ
    #
    Σχόλιο από loukos0, 12-10-12  
    T-E-Λ-Ε-Ι-Ο!!
    #
    Σχόλιο από poloneza, 24-12-12  
    theooro oti einai mia poli eukoli kai eksisou nostimi sintagi den parousiazei kanena vathmo diskolias...ego apla tin ekana se strogilo tapsi 30 noumero kai egige ekseretiki den itan oute poli to pantespani alla kai i krema itan arketi....dokimastetin einai poli kali
    #
    Σχόλιο από choco-maria, 10-2-13  
    Καταπληκτική, την έφτιαξα το μεσημέρι και το βράδυ είχε τελειώσει.Τα τελευταία κομμάτια που ήταν παγωμένα ήταν όλα τα λεφτά!!!
    #
    Σχόλιο από sirilo, 21-2-13  
    Δημητρουλα μου,η κρεμα ειναι τοσο ρευστη,οσο χρειαζεται για να τρεξει και να καλυψει ολη την επιφανεια του γλυκου,αλλα και να μην ειναι πολυ ρευστη για να παραμεινει και να μην τρεξει ολη κατω στο πιατο,να την περιχυνεις σιγα-σιγα για να παει παντου.Καλη επιτυχια!!! :)
    #
    Σχόλιο από dimitroula, 24-2-13  
    Έκανα τη κρέμα ξανά και αυτή τη φορά με επιτυχία!Ισως να το φοβήθηκα και εβαλα παραπάνω άνθος αραβοσίτου αλλα μας αρεσε που βγήκε κάπως πιο σφιχτή.Παρά το λάθος μου λοιπόν το γλυκό βγήκε νοστιμότατο!Διέπρεψε πάλι ο Βόλος!Συγχαρητήρια για τη συνταγή σου :)
    #
    Σχόλιο από poloneza, 15-7-13  
    poli wraia sintagi tin ekana kai tin prosfera se mia ekdilosi edo stin germania arese se olous.......apla ego tin ekana se strogilo tapsi noumero 36 kai apo to mono pou tha kano san paralagi tin epomeni fora einai to siropi giati ithele kai allo dil dipli posotita siropiou...kata alla apsogo teleio ....filia apo germania

    14 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από KristineS, 3-12-08  
    Για την κρέμα έχεις γράψει 2 ποσότητες ζάχαρης. Τι ισχύει?
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-12-08  
    Χριστινα μου στην κρεμα βαζουμε τις 10 κ.σ ζαχαρη,την 1 κ.σ την σκορπαμε στην φορμα,
    αλλωστε το γραφω,οτι πασπαλιζουμε την φορμα με λιγη ζαχαρη.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 5-10-12  
    Βασουλα μου,σορυ για την αργοπορημενη μου απαντηση,αλλα χθες επεστρεψα,απο Χαλκιδικη.
    Μολις ειδα τα ωραια σου σχολια,και χαρηκα που σου αρεσε η πουτιγκα μου.
    Παντα να εχεις επιτυχια σε οτι κι αν κανεις.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 12-10-12  
    vik μου λυπαμαι που δεν σου αρεσε η συγκεκριμενη συνταγη.
    Συνηθως η κρεμα δεν ειναι οσο η βαση.
    Θα μου πεις,γουστα ειναι αυτα.
    Οσο για την στεγνη κορυφη,απλως σου ηρθε λιγο το σιροπι.
    Μηπως το εβαλες σε μικρο ταψι,και σου εγινε πολυ ψηλο?
    Ευχομαι την επομενη φορα να σου γινει οπως το θελεις.
    εφ'οσον θελεις πολυ κρεμα μπορεις να κανεις διπλη δοση κρεμας.
    φιλια
    #
    Σχόλιο από sirilo, 12-10-12  
    loukos0 μου χαιρομαι που σου αρεσε η πουτιγκα μου,και σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια.φιλια
    #
    Σχόλιο από sirilo, 25-12-12  
    poloneza μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια,καθως και για τα πιρουνακια που χαρισες στην συνταγη μου.
    Καλοφαγωτη,εγω θα την κανω την Πρωτοχρονια(ειναι στο προγραμμα)
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    #
    Σχόλιο από sirilo, 13-2-13  
    choco-maria μου πολυ χαρηκα που σου αρεσε η πουτιγκα μου,πραγματι ειναι απο τις ωραιοτερες πουτιγκες που εχω φαει,μεσα σε μια μερα εξαφανιζεται σχεδον ολο το ταψι.
    Σ'ευχαριστω για τα πιρουνακια που της χαρισες!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από dimitroula, 20-2-13  
    Γεια σας!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Στις φωτογραφίες μου φαίνεται ότι η κρέμα είναι πολύ ρευστή..κάνω λάθος?Είμαι από Βόλο κι εγώ και θέλω πολύ να φτιάξω τη συνταγή σου!
    #
    Σχόλιο από dimitroula, 23-2-13  
    Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.Έχω ακόμη μία απορία.Το άνθος αραβοσίτου που πήρα δεν χρειάζεται βράσιμο.Θέλει απλά να το χτυπήσεις με το γάλα.Πρέπει να παραλείψω το πρώτο μέρος στην παρασκευή της κρέμας σωστά?Ελπίζω να μπορείς να μου απαντήσεις γιατί έχω ήδη το γλυκό στο φούρνο..
    #
    Σχόλιο από sirilo, 23-2-13  
    Δημητρουλα μου δεν ξερω εαν σε προλαβα,αλλα λογικα θα πρεπει να το παραλειψεις,αλλα δεν θα ειναι το ιδιο με την βραστη κρεμα,αλλη υφη εχει η βραστη πατισερι.Ισως η κρεμα στιγμης μετα απο μερικες ωρες να σου αμοληση το γαλα,δεν την εχω δοκιμασει ποτε.Αλλα μια δοκιμη θα σε πεισει,θα ξερεις για την επομενη φορά.Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από dimitroula, 23-2-13  
    Δυστυχώς δεν με προλαβες.Αποφασισα τελικα να μην το παραλειψω και να το προσπαθησω οπως λεει η συνταγη.κακη αποφαση τελικα.η κρεμα μου βγηκε τελειως νερουλη.το κακο ειναι ομως οτι ηλπιζα να πηξει μετα και την εβαλα πανω στο γλυκο.επισης κακη αποφαση.τελικα την πεταξα τελειως.το κακο ειναι οτι το παντεσπανι μου προλαβε ν απορροφησει λιγη απο την κρεμα.το καλο ομως ειναι οτι ηταν νοστιμη.χαχα.τελικα θα την φτιαξω απο την αρχη.πηρα απο εκεινη που βραζει αυτη τη φορα.θα επανελθω για βαθμολογια λαμβανοντας βεβαια υποψη το λαθος μου :)
    #
    Σχόλιο από sirilo, 23-2-13  
    Ναι καλυτερα κανε την σωστη κρεμα να μην παει ο κοπος σου χαμμενος αξιζει τον κοπο.
    Περιμενω τα αποτελεσματα.
    #
    Σχόλιο από sirilo, 25-2-13  
    Δημητρουλα μου πολυ χαρηκα που τελικα τα καταφερες,οσο για το παραπανισιο ανθος αραβοσιτου την επομενη φορα θα ξερεις,αρκει πριν το ξεκινησεις να δεις το σχολιο σου και να θυμηθεις τι αλλαγη εκανες.Γιατι λογικο ειναι μετα απο καιρο να μην ενθυμουμαστε τις αλλαγες που καναμε.
    Σ'ευχαριστω επισης και για τα πιρουνακια που χαρισες στην συνταγη του ΒΟΛΟΥ. Φιλια και καλη εβδομαδα!!!!!!!!! :)
    #
    Σχόλιο από sirilo, 8-9-13  
    poloneza μου πολυ χαρηκα που αρεσε η συνταγη μου,φιλακια απο Ελλαδα!!!!!!!!

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ
    Ένα βιβλίο 73 αγαπημένων συνταγών, του/της nanat
    Συνταγές που θα δοκιμαστούν άμεσα
    Ένα βιβλίο 86 αγαπημένων συνταγών, του/της lianaki
    Αγαπημένα γλυκά!
    Ένα βιβλίο 41 αγαπημένων συνταγών, του/της mom2twins
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 111 αγαπημένων συνταγών, του/της ΒΑΡΒΙ
    Αγαπημένα γλυκά
    Ένα βιβλίο 79 αγαπημένων συνταγών, του/της anemone