Πρασοπιτάκια με καλαθάκι Λήμνου
Μια ακόμη συνταγή από την εκπομπή της Μαρίας-Φώτης live. Επειδή είμαι από Κύπρο και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καλαθάκι Λήμνου, χρησιμοποίησα φέττα. Είναι υπέροχα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για οικονομία σφολιάτας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα φύλλο σφολιάτας τοποθετώντας το στον πάτο ενός ταψιού, να προσθέσετε την γέμιση και να τελειώσετε με το άλλο φύλλο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζω τα πράσα με τα κρεμμυδάκια και την πανσέτα
-
2
Κτυπώ τα αυγά και προσθέτω το γιαούρτι, τη φέττα, το κεφαλοτύρι, τον άνηθο και προσθέτω το μείγμα με τα πράσα προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω.
-
3
Κόβω με στρογγυλή κουπ πατ τη σφολιάτα και αφού προηγουμένως λαδώσω και επαλείψω τις εισδοχές για muffins με φρυγανιά, τοποθετώ τη σφολιάτα σε κάθε εισδοχή.
-
4
Γεμίζω με το μείγμα των πράσων και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)