Πρασόρυζο με ζωμό βοδινού "Σπιτικός"

17 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 5 πράσα πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες (από το πράσινο μέρος τους κρατάμε μόνο το πολύ τρυφερό τμήμα)
  2. 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, πλυμένα και κομμένα σε ροδέλες
  3. 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  4. 2 καρότα καθαρισμένα και τριμμένα
  5. 1 φλ. ρύζι καρολίνα
  6. 1 ζωμό βοδινού "Σπιτικός" της Knorr
  7. 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  8. 1 κ.σ. πάπρικα σε νιφάδες
  9. 1 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
  10. 1 φλ. καβουρδισμένα κουκουνάρια
  11. αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τα καρότα για 7 λεπτά ώσπου να μαραθούν.

  2. 2

    Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα.

  3. 3

    Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό και το Ζωμό Βοδινού "Σπιτικός" της Knorr.

  4. 4

    Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το ρύζι.

  5. 5

    Αφήνουμε να σιγοβράσει για 16-20 λεπτά.

  6. 6

    Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.

  7. 7

    Σερβίρουμε το φαγητό και πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με παρμεζάνα και καβουρδισμένα κουκουνάρια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα