Προφιτερόλ με στρατσιατέλα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C/ 200°C (αέρα)
-
2
Ζεσταίνουμε το Flora Soft και το νερό σε ένα μεγάλο σκεύος μέχρι να λιώσει.
-
3
Μόλις βράσει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
-
4
Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.
-
5
Σπάμε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι.
-
6
Τα προσθέτουμε σταδιακά στη ζύμη και χτυπάμε γρήγορα.
-
7
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε 2 δίσκους ψησίματος
-
8
Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ και φτιάχνουμε μπάλες στο μέγεθος φουντουκιού αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση 10εκ.
-
9
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσό.
-
10
Βγάζουμε τους δίσκους από το φούρνο και κάνουμε μια μικρή τρύπα σε κάθε προφιτερόλ.
-
11
Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
-
12
Γεμίζουμε όλα τα προφιτερόλ με μια κουταλιά Carte D’Or Stracciatella.
-
13
Τοποθετούμε τα προφιτερόλ σε πιάτο, τα περιχύνουμε με σιρόπι σοκολάτας και σερβίρουμε αμέσως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια