Ψάρι αχνιστό με λαχανικά
Ειναι φανταστικό φαγητό, άρεσε σε όλους στην οικογένεια πάρα πολύ, ειναι και υγιεινό. Η συνταγη ειναι απο τον Βασίλη Καλλίδη, δοκιμάστε την ειμαι σίγουρη οτι θα σας αρέσει πολύ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να βάλουμε και κατεψυγμένο ψάρι, εγω το έκανα με πέρκα φιλέτο κατεψυγμένο και βγήκε τέλειο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε το ψάρι και το πλένουμε καλά.
-
2
Απλώνουμε στον πάτο της κατσαρόλας το λάδι και τα κρεμμυδάκια, τα καρότα και τις πατάτες και τσιγαρίζουμε ελαφριά.
-
3
Βάζουμε λίγο νερό και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν λίγο μεχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
-
4
Μετα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα απο πάνω το σέλινο και τον μαιντανό και τέλος το ψάρι αφου πρώτα του εχω βάλει λίγη μουστάρδα (προαιρετικά), αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και προσθέτουμε τον χυμό από τα λεμόνια.
-
5
Δίνουμε μία ελαφριά βράση, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 15 - 20 λεπτά.
-
6
Σερβίρουμε με μία πράσινη σαλάτα μαζί με το αχνιστό ψάρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια