opayamas
opayamas @cook_8518167
,United Kingdom

Εύκολο, πολύ νόστιμο και υγιεινό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
4-6 άτομα
  1. 8 φιλέτα λευκό ψάρι της αρεσκείας μας
  2. 5-6 μέτριες πατάτες
  3. 2 μέτρια κρεμμύδια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα κολοκύθια σε μισοφέγγαρα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε μικρά κομμάτια για να βράσουν στον ίδιο χρόνο με τα κολοκύθια.

  2. 2

    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι να τσιγαριστούν μαζί με τα κολοκύθια και τις πατάτες για 5 λεπτά.

  3. 3

    Προσθέτουμε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα υλικά και βράζουμε με κλειστό καπάκι για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς οι πατάτες.

  4. 4

    Ρίχνουμε το ψάρι, τον άνηθο, αλατοπίπερο και λίγο λάδι, έπειτα προσθέτουμε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα φιλέτα και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.

  5. 5

    Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών ανακατεύοντας απαλά.

  6. 6

    Αφού βράσει το ψάρι, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι, περιμένουμε 5 λεπτά και ύστερα αυγοκόβουμε.

  7. 7

    Περιχύνουμε στη συνέχεια το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

alekam
alekam @cook_8518618
Υπεροχη, υγιεινη συνταγη.Πολυ ευκολη στην προετοιμασια και το οτι ο χρονος μαγειρεματος μπορει να ειναι στα 25 λεπτα η και λιγοτερο(λογω χυτρας ταχυτητος) λυνει τα χερια σε οσους θελουν να ετοιμασουν κατι γρηγορο και νοστιμο.

Από

opayamas
opayamas @cook_8518167
στις
,United Kingdom