Ψάρι με πατάτες και κόκκινη σάλτσα στον φούρνο

mr.panoulatsis, 06.08.12

Περιγραφή

Μια μοναδική συνταγή που όταν θα την φάτε κρύα θα την ξανά κάνετε συνέχεια.


Συνταγή από:

mr.panoulatsis

3 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • ψάρι της επιλογής σας
  • 6-8 πατάτες
  • μισό κουτάκι κόκκινη σάλτσα
  • αλεύρι για το ψάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • νερό
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περιέχει: Σάλτσα ντομάτα
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι βάζουμε το ψάρι μας (ή τα ψάρια μας) να τηγανιστούν για λίγη ώρα.
  2. Σε ένα ταψί έχουμε βάλει τις πατάτες με κενό μεταξύ τους, όχι κολλητά.
  3. Όταν κοκκινίσει το ψάρι το βάζουμε στο ταψί και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε την σάλτσα (ρίχνουμε και τα μπαχαρικά).
  4. Όταν πάει να γίνει ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και αμέσως την βάζουμε στο ταψί. Μετά βάζουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.

Λίγα μυστικά ακόμα

Και αυτό το φαγητό κρύο είναι πεντανόστιμο.

Σχετικές συνταγές

Ψάρι πλακί Ψάρι πλακί
4.5
       
       
(12)
Φιλέτο γλώσσας πλακί Φιλέτο γλώσσας πλακί
4.6154
       
       
(13)
Γλαύκος πλακί Γλαύκος πλακί
5
       
       
(5)
Ψάρι Πλακί στο τηγάνι Ψάρι Πλακί στο τηγάνι
5
       
       
(1)
Κολιοί πλακί στο φούρνο Κολιοί πλακί στο φούρνο
4.8
       
       
(10)
Παγκάσιους φιλέτο στο φούρνο Παγκάσιους φιλέτο στο φούρνο
4.5333
       
       
(15)

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Ψάρια: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε πλέον σχεδόν όλα τα ψάρια καθ'...
    Πως καταψύχουμε ψάρια
    Ψαρέψαμε φρέσκα ψαράκια αλλά δεν θα τα φάμε αμέσω...
    Πως θα ξεχωρίσουμε το φρέσκο ψάρι
    Απο την ουρά ή από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    exanimo
    Ένα βιβλίο 56 αγαπημένων συνταγών, του/της exanimo