vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Ελαφρύ, καλοκαιρινό και νόστιμο φαγητό. Γίνεται με όλα τα μεγάλα ψάρια ή ψάρι φιλέτο όπωςφιλέτο μπακαλιάρου, πέρκα, γλώσσα, λιθρίνια!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 τσιπούρες ή όποιο άλλο ψάρι σας αρέσει
  2. 1/4 φλ. πέστο
  3. 400 γρ. ντοματάκια ή φρέσκες ψιλοκομμένες ντομάτες
  4. 1 πιπεριά σε κυβάκια
  5. λίγες ελιές σε φέτες
  6. ρίγανη,αλατοπίπερο
  7. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  8. 2 κ.σ. λάδι
  9. 1 μεγάλη λαδόκολλα ή 4 μικρές

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα ψάρια μας, τα πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει τη λαδόκολλα.

  2. 2

    Σε μπολ ενώνουμε το πέστο, ντομάτες, ελιές, πιπεριές και λάδι. Ρίχνουμε με κουτάλι πάνω στα ψάρια από το μείγμα ντομάτας-πέστο, πασπαλίζουμε με αρκετή ρίγανη.

  3. 3

    Κλείνουμε την λαδόκολλα στερεώνοντας την με οδοντογλυφίδες.

  4. 4

    Ψήνουμε 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο,αν θέλουμε το ψάρι μας να ροδίσει ανοίγουμε τη λαδόκολλα στα 10 τελευταία λεπτά.

  5. 5

    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας τα ψάρια μας με μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα