κύρια φωτογραφία συνταγής Ψάρι Πλακί στο τηγάνι

Ψάρι Πλακί στο τηγάνι

20 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
dalia5
dalia5 @cook_8468304
megara,

Ζουμερό ψάρι με κρεμύδια και κρασί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 μερίδες ψάρι κομμένο σε φέτες (σφυρίδα, συναγρίδα κ.α.)
  2. 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  3. 1 ποτήρι κρασί λευκό
  4. 1 κιλό κρεμύδια ξερά
  5. 2 σκελίδες σκόρδο
  6. αλάτι
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα κρεμύδια και τα κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

  2. 2

    Βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί και σωτάρουμε τα ψάρι.

  3. 3

    Όταν πάρει χρώμα και απο τις δύο πλευρές ρίχνουμε και τα κρεμύδια με τις σκελίδες του σκόρδου.

  4. 4

    Τα αφήνουμε να μαραθούν περίπου 5΄.

  5. 5

    Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό και το αλατοπίπερο.

  6. 6

    Χαμηλώνουμε την κουζίνα και περιμένουμε να πιεί όλα τα υγρά του.

  7. 7

    Τότε το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

dalia5
dalia5 @cook_8468304
στις
megara,