Ψάρια ψητά
Γρήγορο φαγητό και της ώρας. Νόστιμο και αρωματικό για τους λάτρεις των ψαριών!
Recipe by evdoba
Υλικά
-
4 λαυράκια ή τσιπούρες
-
λίγο αλάτι
-
ελάχιστο πιπέρι
-
4 κουτ. τσαγιού ρίγανη
-
4 κουτ. τσαγιού θυμάρι
-
5 κουτ. τσαγιού μάραθο
-
7 κουτ. τσαγιού άνιθο
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια.
-
2
Αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε με ρίγανη μάραθο άνιθο και θυμάρι.
-
3
Στο εσωτερικό του βάζουμε και λίγο παραπάνω αρωματικά χόρτα καθώς αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Τα λαδώνουμε από έξω καλά και αφού λαδώσουμε και τη σχάρα τα βάζουμε να ψηθούν.
-
5
Μόλις ψηθούν κι από τις δύο πλευρές τα βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με λαδολέμονο χτυπημένο.
-
6
Τρίβουμε από πάνω και αρωματικά χόρτα φρέσκα όσα θέλουμε.
Σχόλια (20)
Μπράβο Evdoba..:ο)