Ψαροκροκέτες βακαλάου
Ψαροκροκέτες πολύ νόστιμες και τραγανές!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφήστε λίγο το ψαρι να μουλιάσει στο ζουμι που φτιάξαμε να γίνει ζουμερό απο μεσα και τραγανο απ εξω.
Υλικά
-
1 κιλό βακαλάο χωρίς κόκαλα σε ροδέλες ή φιλέτο
-
2 αυγά
-
2 κουταλιες μουστάρδα
-
1 φακελάκι φρυγανιά τριμμένη
-
αλάτι
-
λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε πρωτα τις ροδέλες, τις πλένουμε με κρύο νερό και κόβουμε σε 3 κομμάτια τις ροδέλες.
-
2
Βάζουμε σε ένα μπόλ τα αυγά την μουστάρδα 5-6 κουταλιές λάδι και αλάτι και βάζουμε μέσα τα κομματάκια που κόψαμε. Έπειτα τα ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού το μείγμα που δημιουργήσαμε.
-
3
Τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια