Ψαροκροκέτες βακαλάου

23 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Glykoulaaa
Glykoulaaa @cook_8513309
Miami Beach, Florida

Ψαροκροκέτες πολύ νόστιμες και τραγανές!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφήστε λίγο το ψαρι να μουλιάσει στο ζουμι που φτιάξαμε να γίνει ζουμερό απο μεσα και τραγανο απ εξω.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
5-6 κροκέτες
  1. 1 κιλό βακαλάο χωρίς κόκαλα σε ροδέλες ή φιλέτο
  2. 2 κουταλιες μουστάρδα
  3. αλάτι
  4. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε πρωτα τις ροδέλες, τις πλένουμε με κρύο νερό και κόβουμε σε 3 κομμάτια τις ροδέλες.

  2. 2

    Βάζουμε σε ένα μπόλ τα αυγά την μουστάρδα 5-6 κουταλιές λάδι και αλάτι και βάζουμε μέσα τα κομματάκια που κόψαμε. Έπειτα τα ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού το μείγμα που δημιουργήσαμε.

  3. 3

    Τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Glykoulaaa
Glykoulaaa @cook_8513309
στις
Miami Beach, Florida