Μυρτω
Μυρτω @myrto
Πάτρα,

Για τα παιδια που δεν τρωνε το ψαρι και αν δεν τους το πειτε ουτε που θα καταλαβουν οτι τρωνε ψαρι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μην παρει πολυ αλευρι και ειναι σαν να τρωμε αλευροπιτα, προσεχουμε ποσο ζουμι θα βαλουμε. Βαζουμε τοσο οσο να σκεπαστουν τα υλικα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
6 ατομα
  1. ψαρι βρασμενο (εγω χρησιμοποιω τον παστο βακαλαο που μενει οταν φτιαχνω σκορδαλια)
  2. 2-3 κουταλιες μαιντανο ψιλοκομμενο
  3. 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
  4. 1 κρεμμυδι μετριο ψιλοκομμενο
  5. 1 αυγο
  6. αλατι
  7. αλευρι οσο παρει

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεκοκαλιζουμε το βρασμενο βακαλαο, τον ψιλοκοβουμε, προσθετουμε το κρεμμυδι, το σκορδο, το μαιντανο, ζουμι απο το βρασμενο βακαλαο, το αυγο, το αλατι (προσεχουμε γιατι ο βακαλαος ειναι αλμυρος, δοκιμαζουμε και αν θελουμε προσθετουμε) και το αλευρι. Βαζουμε τοσο οσο να γινει ενας πηχτος χυλος (να μη γινει σαν ζυμη).

  2. 2

    Βαζουμε λαδι στο τηγανι και αφου καψει ριχνουμε κουταλια κουταλια.Οταν ροδισουν απο τη μια πλευρα τα γυριζουμε και απο την αλλη.

  3. 3

    Τα βαζουμε σε απορροφητικο χαρτι και οταν βγουν ολες.... καλή σας ορεξη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

golfo
golfo @cook_8452627
ο πατερας μου σαν παλιος ψαρας μας τις εφτιαχνε και ηταν νοστιματατοι,τωρα παιρνουν ολοι κατεψυγμενες κροκετες ψαριου βαριουνται να φτιαξουν.\nευχαριστω,μια χαρα συνταγη.

Από

Μυρτω
στις
Πάτρα,