Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε μπύρα με μανιτάρια
Εύκολη και νόστιμη συνταγή για ψαρονέφρι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο,την μπύρα και τα σκόρδα, κατόπιν τοποθετούμε το μίγμα μαζί με το ψαρονέφρι σε πλαστική σακούλα και το αφήουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα.
-
2
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα σοτάρουμε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο.
-
3
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να μαραθούν τα μανιτάρια. Ρίχνουμε την μπύρα, το θυμάρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να μαλακώσουν.
-
4
Βγάζουμε το κρέας απο την μαρινάδα και σε ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το ψαρονέφρι σε δυνατή φωτιά και απο τις δύο πλευρές προσέχοντας να μην στεγνώσει.
-
5
Τέλος σερβίρουμε το ψαρονέφρι με την σάλτσα μανιταριών.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)