Ψαρονέφρι με καραμελωμένα μανιτάρια
Εύκολο, νόστιμο ψαρονέφρι με μανιτάρια και aronia berries.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και σουσάμι. Επίσης, τα aronia berries μπορούν να αντικατασταθούν και με σταφίδες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζετε το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
-
2
Ρίχνετε το λικέρ στο τηγάνι και το αφήνετε σε δυνατή φωτιά να βράσει ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
-
3
Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα μανιτάρια και τα προσθέτετε στο τηγάνι.
-
4
Προσθέστε τη μουστάρδα, το μέλι, το στυμμένο πορτοκάλι και το λεμόνι και ανακατεύετε ώστε να γίνει μια ενιαία σάλτσα.
-
5
Χαμηλώνετε στο μισό τη θερμοκρασία και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει.
-
6
Σε αυτό το σημείο προσθέτετε και τα aronia berries.
-
7
Συνοδεύετε το ρυζάκι και καλή απόλαυση!
Σχόλια (6)