Ψαρονέφρι με πράσινες ελιές
Εύκολο φαγητό για να ξεφύγουμε απ΄τα συνηθισμένα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρω με πουρέ ή ρυζάκι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζω το ψαρονέφρι σε λαδάκι γυρίζοντάς το, μέχρι να πάρει χρώμα απ'όλες τις πλευρές.
-
2
Ρίχνω το κρεμμύδι σε κομματάκια κι ανακατεύω μέχρι να μαραθεί.
-
3
Σβήνω με το κρασί και περιμένω να βράσει 3 λεπτάκια.
-
4
Προσθέτω το χυμό ντομάτας, τις ελιές, το ξυλο κανέλας, αλάτι και ανακατεύω.
-
5
Βράζω στο 4 (το πιο δυνατό της κουζίνας μου είναι το 9) μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του.
Σχόλια