κύρια φωτογραφία συνταγής Ψαρόσουπα του βαρκάρη

Ψαρόσουπα του βαρκάρη

gthom
gthom @cook_8449233
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ

Λίγα μυστικά ακόμα

Παλιοτερα οι ψαραδες χρησιμοποιουσαν θαλασσινο νερο γιατι εφτιαχναν την σουπα μεσα στην βαρκα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 ατομα
  1. 1 1/2 κιλο πετροψαρα (σκορπινες, περκες, βακαλαο κλπ)
  2. 3 σκελιδες σκορδο
  3. 1/2 ποτηρι τσικουδια
  4. αλατι, πιπερι.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παιρνουμε τα διαφορα ψαρια και τα καθαριζουμε πολυ καλα. Tα βαζουμε στο τουλουπανι με το σκορδο και τα ραντιζουμε με την τσικουδια. Κλεινουμε καλα το τουλουπανι δενοντας το σφικτα. Βαζουμε το τουλουπανι σε μια κατσαρολα και προσθετουμε νερο μεχρι να σκεπαστει ο μπογος. Ριχνουμε αλατι και βραζουμε για μια ωρα.

  2. 2

    Κατεβαζουμε απο την φωτια βγαζουμε το τουλουπανι απο το νερο και σερβιρουμε τον ζωμο σε κουπες και τα ψαρια σε μια ρηχη πιατελα μαζι με το τουλουπανι.

Αντιδράσεις

Σχόλια

litsa d
litsa d @cook_8467308
η τσικουδια κανει τη διαφορα!!!μας αρεσε!

Από

gthom
gthom @cook_8449233
στις
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ