κύρια φωτογραφία συνταγής Ψωμί με μπέικον και τυρί cheddar
lena 2
lena 2 @lena1984
,ΕΛΛΑΔΑ

Είναι μία ακόμη συνταγή για ψωμί σε αρτοπαρασκευαστή που δίνει μια ξεχωριστή γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι μια ωραία λύση για κολατσιό στο σχολείο ή αν το φρυγανίσεις με συνοδεία μια αλοιφής για μπυρομεζέ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 φρατζόλα
  1. 350 ml νερό
  2. 500 γρ. αλεύρι
  3. 1 1/2 κ.σ. γάλα σε σκόνη
  4. 1 1/2 κ.γ. αλάτι
  5. 1 κ.σ. ζάχαρη
  6. 1 κ.γ. μαγιά (εγώ έβαλα λίγο παραπάνω)
  7. 85 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  8. 85 γρ. τυρί cheddar (εγώ έβαλα αντί αυτού καπνιστό κασέρι και έδωσε πιο πικάντικο αποτέλεσμα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά που τα γράφω στον αρτοπαρασκευαστή.

  2. 2

    Το μπέικον και το τυρί τα προσθέτω όταν ακουστεί ο ήχος (το γνωστό μπιπ,δηλαδή) λίγο πριν το φούσκωμα.

  3. 3

    Τελειώνει το πρόγραμμα και αφήνω το ψωμί να κρυώσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

koukis
koukis @cook_8498265
με γάλα σε υγρή μορφή γίνεται;δεν αγοράζω γάλα σε σκόνη οπότε φοβάμαι μήπως πάει χαμένο!είναι μικρή η ποσότητα

Από

lena 2
lena 2 @lena1984
στις
,ΕΛΛΑΔΑ