Ψωμί με μπέικον και τυρί cheddar
Είναι μία ακόμη συνταγή για ψωμί σε αρτοπαρασκευαστή που δίνει μια ξεχωριστή γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι μια ωραία λύση για κολατσιό στο σχολείο ή αν το φρυγανίσεις με συνοδεία μια αλοιφής για μπυρομεζέ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά που τα γράφω στον αρτοπαρασκευαστή.
-
2
Το μπέικον και το τυρί τα προσθέτω όταν ακουστεί ο ήχος (το γνωστό μπιπ,δηλαδή) λίγο πριν το φούσκωμα.
-
3
Τελειώνει το πρόγραμμα και αφήνω το ψωμί να κρυώσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)