κύρια φωτογραφία συνταγής Ψωμί με τραχανά και φέτα
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Ένα πρωτότυπο ψωμάκι...

Λίγα μυστικά ακόμα

Μια συνταγή του Megatv

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1 1/2 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
  3. 1 κουπα τραχανά ξινό
  4. 1 ποτήρι χλιαρό γάλα
  5. 40 γρ. μαγιά
  6. 10 λιαστές ντομάτες
  7. 1/2 κούπα λάδι απο τις ντομάτες
  8. 1/2 κούπα ελιές ροδέλες
  9. 1/2 κούπα φέτα
  10. θυμάρι φρέσκο ή ξερή ρίγανη
  11. 2 κουταλιές Lurpak
  12. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τους 2 τύπους αλεύρι με τον τραχανά και τα ζυμώνουμε με το γάλα, τη μαγιά, το αλάτι και το ελαιόλαδο.

  2. 2

    Αφήνουμε το ψωμί να φουσκώσει για 30 λεπτά. Κόβουμε κομμάτια ζύμης και πλάθουμε μικρά πιτάκια και βάζουμε πάνω τους φέτα, λιαστή ντομάτα, ελιές και τα αρωματίζουμε με θυμάρι ή ρίγανη.

  3. 3

    Τα αφήνουμε να φουσκώσουν για άλλα 30 λεπτά και τα φουρνίζουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Mary Kat
Mary Kat @cook_8450340
Ερμιόνη γεια σου? Μαγιά φρέσκια ή ξερή? \nκαι όταν λες στους 200 με αέρα ή πάνω κάτω?\nΕυχαριστω πολύ

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα