Ψωμοσνάκ
Εύκολο ψωμένιο σνάκ που δεν έχει πολλά υλικά και είναι πολύ αφράτο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας παραλαγές π.χ. να προσθέσετε 1 κουταλιά της σούπας λάδι ή ακόμη να βάλετε και λίγη ζάχαρη αν τα γιαουρτάκια σας είναι ξινά.Την συνταγή την βρήκα απο το One pot shef, η οποία αρχικά ήταν για σκορδόψωμο.
Υλικά
-
400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
2 κεσεδάκια γιαούρτι
-
1 κ.γ. αλάτι
-
φέτα ή ζαμπον-κασέρι σε κυβάκια ή πιπεριες ή ό,τι άλλο σας αρέσει
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μπόλ βάζω γιαούρτι, αλάτι, ανακατεύω και προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
-
2
Βάζω και τα υλικά που μ αρέσουν, π.χ εδώ έβαλα ζαμπόν, κασέρι, πιπεριά.
-
3
Εκανα μπαλίτσες, πασπάλισα από πάνω χοντρό αλάτι και έψησα 200 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Σχόλια