Ραβανί της μαμάς
Ένα αφράτο ραβανί της μανούλας μου, σκέτη απόλαυση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ για 10'.
-
2
Ρίχνουμε λίγο-λίγο το γάλα και ανακατεύουμε απαλά μέσα στο μείγμα το αλεύρι με το σιμιγδάλι, τη βανίλια, τη μαστίχα και το αλάτι.
-
3
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50'.
-
4
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και βράζουμε το σιρόπι για 5'.
-
5
Όταν ετοιμαστει περιχύνουμε το γλυκό που έχουμε αφήσει να κρυώσει.
-
6
Στο τέλος κόβουμε το ραβανί σε μερίδες.
Σχόλια (53)