Ραβιόλες φούρνου με μανιταράκια και μπέικον
Τέλεια συνταγή και απλή!!!!!!
Υλικά
-
2 κουτιά ραβιόλες
-
10 μανιταράκια κομμένα σε λεπτες φέτες
-
15 φέτες μπέικον
-
2 κουτιά κρέμα γάλακτος
-
2 κ.σ. βούτυρο
-
1 κονσέρβα καλαμπόκι
-
πιπέρι, αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις ραβιόλες.
-
2
Μετά τις στραγγίζουμε.
-
3
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το μπέικον, μετά βάζουμε τα μανιταράκια να σωταριστούν.
-
4
Βάζουμε το καλαμπόκι και αφαιρούμε το περιττό βούτυρο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να κοχλάσουν και να δέσουν μεταξύ τους.
-
5
Σε ένα ταψί βάζουμε τις ραβίολες και περιχύνουμε την σάλτσα που ετοιμάσαμε και τα ανακατεύουμε, βάζουμε το τυρί απο πάνω.
-
6
Ψήνουμε στο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Σχόλια