Ραβιόλες (κυπριακές) με κρέμα γάλακτος

Bαθμολογία: 4.5
       
 
2 ψήφοι
ChrystallaAndreou, 26.09.08


Συνταγή από:

ChrystallaAndreou

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 κουτιά ραβιόλες
  • αλάτι
  • χαλούμι τριμμένο
  • 2-3 φετες ζαμπόν σε κύβους
  • 4-5 φέτες μπέικον σε κύβους
  • 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
  • προαιρετικά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζετε τις ραβιόλες με μια μεζούρα αλάτι.
  2. Σε ένα τιγανάκι βάζετε μια σταγόνα λάδι μέσα στο οποίο τσιγαρίζετε το μπέικον, το ζαμπόν και τα μανιτάρια αν θέλετε.
  3. Σε ένα πυρέξ βάζετε τις ραβιόλες, ρίχνετε και το μπεικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια και τα ανακατεύτε.
  4. Στη συνέχεια περιχύνετε την κρέμα γάλακτος, σε όλο το πυρεξ και στην επιφάνεια βάζετε το τριμμένο χαλλούμι (όχι παρα πολύ).
  5. Το βάζετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και να το κιτάζετε συχνά δεν χρειάζετε πολύ ώρα στο φούρνο.

Σχετικές συνταγές

    2 Όλα

    #
    Σχόλιο από καρδούλα, 21-10-08  
    Η συνταγη αυτη μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ. Εγώ το χαλούμι δεν το βαζω στο τέλος αλλά το αναμειγνύω με ολα τα άλλα υλικά.
    #
    Σχόλιο από κυπριοπούλα, 12-11-09  
    Χαλλούμι, Ραβιόλες και ξερό ψωμί!

    2 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από καρδούλα, 21-10-08  
    Η συνταγη αυτη μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ. Εγώ το χαλούμι δεν το βαζω στο τέλος αλλά το αναμειγνύω με ολα τα άλλα υλικά.
    #
    Σχόλιο από κυπριοπούλα, 12-11-09  
    Χαλλούμι, Ραβιόλες και ξερό ψωμί!

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Βράζω σωστά τα μακαρόνια
    Αληθεύει πως το να βράσουμε σωστά τα ζυμαρικά μ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τα μυστικά του τηγανιού
    Το τηγάνισμα μπορεί να φαίνεται απλή δουλειά, ...