κύρια φωτογραφία συνταγής Ρεβανί 2
pagio
pagio @cook_8461284

Ρεβανί απλά πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε, μόλις κρυώσει κάπως, το διακοσμούμε με τρούφα και φλούδες αμυγδάλου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 νεροπότηρο ζάχαρη
  2. 1 νεροπότηρο χοντρό σιμιγδάλι
  3. 1 νεροπότηρο αλεύρι
  4. 3/4 του νεροπότηρου χυμό πορτοκαλιού
  5. Ξύσμα πορτοκαλιού
  6. 1 φακελάκι baking powder
  7. 1 νεροπότηρο γάλα
  8. Σιρόπι
  9. 3 νεροπότηρα νερό
  10. 2 νεροπότηρα(όχι γεμάτα) ζάχαρη
  11. 1 φλούδα λεμονιού
  12. Χυμό 1/2 λεμονιού
  13. Διακόσμηση (προαιρετικά)
  14. Τρούφα
  15. Αμύγδαλα φιλέ (φλούδες)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το γάλα.

  2. 2

    ΣιρόπιΒράζουμε για 5' το νερό και τη ζάχαρη μαζί με τη φλούδα λεμονιού και όταν βράσει λίγο, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού.

  3. 3

    Ψήνουμε το γλυκό στους 200°C για 1/2 ώρα.

  4. 4

    Οταν ψηθεί, όπως είναι ζεστό, το περιχύνουμε με το γάλα.

  5. 5

    Μόλις το απορροφήσει, ρίχνουμε μ' ένα κουτάλι το σιρόπι και το αφήνουμε να το "πιεί".

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

pagio
pagio @cook_8461284
στις