Ρεβανί
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτύπαμε στο μίξερ τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν στη συνέχεια ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το αλέυρι, τη βανίλια, το μπείκιν, το χυμο και το ξύσμα απο το πορτοκάλι.
-
2
Σε ενα στρόγγυλο τάψι 28 εκ αλείφουμε με βούτηρο ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
-
3
Για το σιρόπι βράζουμε τη ζάχαρη μαζι με το νερό για 3 λεπτα.
-
4
Μόλις βγάλουμε το ρεβανί απο το φούρνο το αφήνουμε να κρυώση και το κόβουμε, μετα το σιροπιάζουμε με καυτό σιροπι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)