Ρεβυθοκεφτέδες του θείου του Γιώργου
Είναι πολύ απλή συνταγή για ρεβυθοκεφτέδες και το αποτέλεσμα έχει ενθουσιάσει όσους τους έχουν δοκιμάσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν έχουμε μουσκέψει τα ρεβύθια από το βράδυ μπορούμε να τα βάλουμε να πάρουν μια βράση και να τα αφήσουμε για μια ώρα. Το μίγμα μπορεί να διατηρηθεί στη συντήρηση του ψυγείου. Τη συνταγή την έχω πάρει από το θείο του άντρα μου ο οποίος είχε ταβέρνα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από το βράδυ.
-
2
Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι και το μπείκιν σε ένα πολυμίξερ και αλέθουμε μέχρι να γίνει ένας χυλός.
-
3
Προσθέτουμε το μπέικιν και λίγο αλεύρι έτσι ώστε να στέκεται το μίγμα στο κουτάλι μας.
-
4
Αφήνουμε να σταθεί μία ώρα περίπου.
-
5
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σχόλια (44)