κύρια φωτογραφία συνταγής Ρεβυθόσουπα για απαιτητικούς

Ρεβυθόσουπα για απαιτητικούς

ninapr
ninapr @ninapr1234

Σούπα που φτιάχνεται σε 3 φάσεις και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας βγεί πολύ πηχτό, το αραιώνετε προσθέτοντας ζωμό από τα ρεβύθια.Η συνταγή είναι του άγγλου σεφ Jamie Oliver.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 250 γρ. ρεβύθια μουλιασμένα τουλάχιστον 6 ώρες
  2. 1 πατάτα μετρίου μεγέθους ξεφλουδισμένη
  3. 2 πράσσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  4. 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  5. 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  6. λάδι
  7. αλάτι
  8. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε στη χύτρα ταχύτητας την πατάτα, τα ρεβύθια και νερό ως τη μέση της κατσαρόλας. Βράζετε για 40΄ περίπου ή μέχρι να βράσουν καλά τα ρεβύθια.

  2. 2

    Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζετε τα πράσσα και το σκόρδο με λίγο λάδι.

  3. 3

    Μόλις μαλακώσουν τα πράσσα ρίχνετε μέσα τα ρεβύθια και 2 φλυτζάνια του τσαγιού από το ζουμί τους.

  4. 4

    Αφήνετε να πάρει μια βράση για να γίνουν τα πράσσα και κατεβάζετε από τη φωτιά.

  5. 5

    Περνάτε τη μισή ποσότητα του φαγητου από μούλτι ή μπλέντερ μαζί με την πατάτα και την ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα.

  6. 6

    Προσθέτετε την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

AKSGR
AKSGR @cook_8473700
APOFIGETE TIN XYTRA TAXYTHTAS -SKOTONETE OLES TIS VITAMINES-EINAI SAN NA APOSTIRONETE IATRIKA ERGALEIA SKOTONI TA PANTA!!!!!

Από

ninapr
ninapr @ninapr1234
στις