Red velvet brownies με τυρί
Τα red velvet μπράουνις είναι μία υπέροχη συνταγή για κεράσματα και όχι μόνο! Μικρές, κόκκινες, λαχταριστές μπουκίτσες που θα σας ξετρελάνουν τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση!
Υλικά
-
Για το κέικ
-
2 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
2 κ.σ κακάο
-
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
-
1 βανίλια
-
1 ποτ. ζάχαρη
-
2 μεγάλα αυγά
-
125 γρ. μαργαρίνη light (λιωμένο στο φούρνο μικροκυμμάτων)
-
1 κ.σ άσπρο ξύδι
-
3-4 κ.γ κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής υγρής μορφής
-
Για τη γέμιση
-
400 γρ τυρί κρέμα light
-
3 κ.σ ζάχαρη άχνη
-
1 αυγό
-
1 βανίλια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύετε(στο χέρι ή στο μίξερ) τα αυγά, τη ζάχαρη, το βούτυρο, το ξύδι, το γιαούρτι και το χρώμα ζαχαροπλαστικής.Κοσκινίζετε σε ένα μπολ, το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και τη βανίλια.Ρίχνετε τα στερεά υλικά μέσα στο υγρό μίγμα και ανακατεύετε καλά.
-
2
Ρίχνετε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα και το αναμιγνύετε καλά με τη ζάχαρη άχνη, το αυγό και τη βανίλια.
-
3
Αλευρώστε ένα γυάλινο ταψί.
-
4
Στον πάτο του ταψιού ρίχνετε περίπου το μισό κόκκινο μίγμα και το απλώνετε.
-
5
Απλώστε προσεκτικά το μίγμα του τυριού πάνω από το κόκκινο μίγμα.
-
6
Απλώστε το κόκκινο μίγμα που έχει απομείνει πάνω από το τυρί. Εδώ πιθανόν να αναμιχθούν λίγο τα δύο μίγματα αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό.
-
7
Βάζετε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμόυς κελσίου για περίπου 30 λεπτά.Το μπράουνις είναι έτοιμο! Κόψτε το σε μικρά κομματάκια αφού πρώτα το αφήσετε λίγο να κρυώσει.
Σχόλια (4)