Ριγκατόνι με ελιές και κάπαρη
Συνταγή για όσους αγαπούν την Μεσογειακή διατροφή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρώς το σκόρδο,
-
2
Ρίχνουμε την κάπαρη και ανακατεύουμε
-
3
προσθέτουμε σταδιακά τις ελιές
-
4
Και τέλος τον χυμό ντομάτας και το αλάτι.
-
5
Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και προσθέτουμε τον δυόσμο.
-
6
Αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας, το ξαναβάζουμε στη φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Σχόλια (2)