κύρια φωτογραφία συνταγής Ριγκατόνι με ελιές και κάπαρη
kounelaki
kounelaki @cook_8452318
Ιωάννινα,

Συνταγή για όσους αγαπούν την Μεσογειακή διατροφή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 250 γρ. ριγκατόνι
  2. 10 πράσινες ελιές σε φέτες
  3. 10 μαύρες ελιές σε φέτες
  4. χυμό από 4 φρέσκιες ντομάτες
  5. 1 σκελίδα σκόρδο
  6. 10 μπιλάκια κάπαρη
  7. λίγο δυόσμο
  8. λίγο ελαιόλαδο
  9. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρώς το σκόρδο,

  2. 2

    Ρίχνουμε την κάπαρη και ανακατεύουμε

  3. 3

     προσθέτουμε σταδιακά τις ελιές

  4. 4

    Και τέλος τον χυμό ντομάτας και το αλάτι.

  5. 5

    Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και προσθέτουμε τον δυόσμο.

  6. 6

    Αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας, το ξαναβάζουμε στη φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

ANGOLINA
ANGOLINA @cook_8455596
Πεντανόστιμη , εύκολη και γρήγορη. Την έχω φτιάξει αρκετές φορές στη περίοδο της νηστείας.

Από

kounelaki
kounelaki @cook_8452318
στις
Ιωάννινα,