κύρια φωτογραφία συνταγής Ρύζι με κοτόπουλο a la ross

Ρύζι με κοτόπουλο a la ross

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
DianaRoss
DianaRoss @cook_8488523
,ellada

Γρήγορο και εύκολο πεντανόστιμο ρυζάκι για εντυπωσιακά γκουρμε πιάτα με γεύση που σε εκτοξεύει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι δοσολογίες είναι κατά προσέγγιση καθώς βρίσκονται ακόμα σε "πειραματικό" στάδιο. Το αποτέλεσμα ήτανε εξαιρετικότατο το προτεινώ ανεπιφύλακτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. στήθος κοτόπουλο
  2. αλάτι
  3. πιπέρι κόκκινο
  4. κρεμμύδι
  5. Sweet chili blue dragon (γλυκό τσιλι)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το ρύζι με λίγο λαδάκι για 5 λεπτά.

  2. 2

    Το ρίχνουμε να βράσει σε ήδη βρασμένο νερό. Προσθέτουμε κανέλα, κάρυ και λίγο αλάτι.

  3. 3

    Βράζουμε για 10 λεπτά. Έπειτα τα σουρώνουμε και βάζουμε λίγο λαδάκι και ανακατεύουμε απαλά. Το αφήνουμε στην κατσαρόλα με κλειστό καπάκι.

  4. 4

    Το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει λίγο 10-15 λεπτά.

  5. 5

     Έπειτα το βγάζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

  6. 6

    Στη συνέχεια το τσιγαρίζουμε με λίγο κρεμμύδι (κομμένο σε λωρίδες) κάρυ και chili (τσιλι) μέχρι να ρουφήξει τα υγρά από το chili (τσιλι).

  7. 7

    Προσθέτουμε και το ρύζι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί προσθέτοντας και άλλο τσιλι (90ml) μέχρι να ροδίσουνε και είναι έτοιμο.

  8. 8

    Σερβίρουμε με καροτάκι κομμένο σε λωρίδες και λίγο πιπεράκι κόκκινο από πάνω για ντεκόρ.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

DianaRoss
DianaRoss @cook_8488523
στις
,ellada