Ρυζόγαλο 3
Ένα καταπληκτικό γλυκάκι που φτιάχνετε σε 20 λεπτά. Τρελαίνει τα παιδάκια και τους μεγάλους. 'Οτι πρέπει για μας που προσέχουμε την διατροφή μας αλλά θέλουμε και μια σταλιά γλύκας
Λίγα μυστικά ακόμα
Ανακατεύω συνέχεια για 2-3 λεπτά, αυτό πήζει κατευθείαν. Μόλις γίνει πηχτό και όχι πολύ πηχτό γιατί αυτό με το που σταθεί λίγο θα πήξει κι άλλο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω το ρύζι μου 12 λεπτά και στραγγίζω το νερό που μπορεί να έχει απομένει.
-
2
Προσθέτω το γάλα και την ζάχαρη και ξανανακατέβω. Κατευθείαν βάζω και την κάστερ πάουντερ και ανακατεύω ελαφρά.
-
3
Μόλις πήξει είναι έτοιμο. Το βάζω σε μπολάκια και μετά από πάνω πασπαλίζω κανέλα.
Σχόλια (11)