κύρια φωτογραφία συνταγής Ρυζόγαλο νηστίσιμο
Τιμοθέη
Τιμοθέη @cook_8450488
,Ελλάδα

Η απίθανη γεύση των σαρακοστιανών!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθάει το ρύζι να "χυλώσει".

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-7 άτομα
  1. 1 φλυτζάνι ρύζι γλασσέ
  2. 7 κ.σ. ζάχαρη
  3. 6 κ.σ. γάλα νηστίσιμο compleat
  4. φλούδα από πορτοκάλι
  5. φλούδα από λεμόνι
  6. 1 ξυλάκι καννέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε σε μια μέτρια κατσαρόλα νερό. Μόλις ζεσταθεί αρκετά το νερό (όχι να κοχλάσει), ρίχνουμε τα νηστίσιμο γάλα και το ανακατεύουμε με σίρμα για να διαλύσει και να μην κόψει.

  2. 2

    Κατόπιν ρίχνουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίζει και κοχλάζει το νερό, ρίχνουμε το ρύζι, τις φλούδες και την καννέλα.

  3. 3

    Κατεβάζουμε την θερμοκρασία στο 4.

  4. 4

    Μόλις βράσει το ρύζι, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε νερό βρύσης και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αφαιρούμε τις φλούδες και την καννέλα και σερβίρουμε πασπαλίζοντας το με καννέλα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

sinfulsonia
sinfulsonia @cook_8456550
δεν πιστευα οτι θα γινοταν τοσο νοστιμο ... πραγματικα το λατρεψα! κμ διαφορα στη γευση με το κοινο ρυζογαλο!

Από

Τιμοθέη
Τιμοθέη @cook_8450488
στις
,Ελλάδα
Είμαι παιδί του καλοκαιριού και της θάλασσας, γεννηθείς το έτος 1973. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική και γι' αυτό η καθημερινή μου μέριμνα είναι το πως θα κάνω τους άλλους να ευχαριστηθούν μέσα από τις..... δημιουργίες μου!!!
Δες περισσότερα