κύρια φωτογραφία συνταγής Ρυζόγαλο στον φούρνο
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Μια αλλη εκδοση του ρυζογαλου...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελουμε πιο γλυκο το ρυζογαλο μπορουμε να προσθεσουμε λιγη ζαχαρη ακομη, μπορουμε ακομη αντι για λεμονι να βαλουμε ξυσμα πορτοκαλιου ή μανταρινιου ή ακομη και σκετη βανιλλινη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ. ρυζι γλασε
  2. 1 λιτρο γαλα
  3. 50 γρ. ζαχαρη
  4. 1-2 αυγα
  5. ξυσμα λεμονιου ή πορτοκαλιου
  6. 1 κουταλακι αλατι
  7. 50 γρ. σταφιδες
  8. λιγες νυφαδες βουτυρο
  9. χοντροκομμενα φουντουκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλενουμε το ρυζι και το βραζουμε με το γαλα και το αλατι, το αφηνουμε να μαλακωσει το ρυζι και το σβηνουμε

  2. 2

    Χτυπαμε τους κροκους, την ζαχαρη και το ξυσμα μεχρι να αφρατεψουν και τα προσθετουμε στο κρυο ρυζογαλο

  3. 3

    Χτυπαμε και την μαρεγκα απο τα ασπραδια και προσθετουμε επισης

  4. 4

    Τελος προσθετουμε το βουτυρο και τα φουντουκια, το βαζουμε στο πυρεξ και ψηνουμε για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
Πανεύκολο , πεντανόστημο! \r\nΆλλαξα λιγά τα υλικά , δεν εβαλα σταφίδες & φουντούκια.\r\nΠρόσθεσα 1 ραβδάκι κανελάς και μοσχοκάλιδο.\r\nΕυχαριστούμε Ερμιόνη! :)

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα