foxy vegan
foxy vegan @cook_8449648

Μπορούμε να σερβίρουμε μέσα σε ψωμάκια σαν μπέργκερς ή με συνοδεία σαλάτας. Ιδανική συνταγή για χορτοφάγους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Adapted from One-Dish Vegetarian Meals, by Robin Robertson (The Harvard Common Press, 2007).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
4 μπιφτέκια
  1. 1 κούπα καστανό ρύζι για πιλάφι (μακρύκοκκο) (βρασμένο)
  2. 1 1/2 κούπες βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια
  3. 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά ή τριμμένο ξερό ψωμί
  4. 1/2 κούπα καλά τριμμένα αμύγδαλα
  5. 1/4 της κούπας τριμμένο κρεμμύδι
  6. 1/4 της κούπας τριμμένο καρότο
  7. 1/2 κουτ. του γλ. πάπρικα
  8. 1/2 κουτ. του γλ. αλάτι
  9. 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε το ρύζι, τα φασόλια, τη φρυγανιά, τα αμύγδαλα, το κρεμμύδι, το καρότο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. (Μπορούμε να βάλουμε τα υλικά μας στο μούλτι για περισσότερη ευκολία).

  2. 2

    Πλάθουμε το μίγμα σε μπιφτεκάκια.

  3. 3

     Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τα μπιφτεκάκια για πέντε λεπτά ανά μεριά, ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε αμέσως.

Αντιδράσεις

Από

foxy vegan
foxy vegan @cook_8449648
στις
http://vegansintages.wordpress.com/ http://animalrightsgr.blogspot.com/
Δες περισσότερα