Ριζότο καρότου
Συνοδεύεται με μπιφτέκια, σουτζουκάκια ή με χοιρινό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο λίγα λεπτά.
-
2
Ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
-
3
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι.
-
4
Το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό.
-
5
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)