Ριζότο καρότου

Liza
Liza @cook_220964
Νίκαια,ελλάδα

Συνοδεύεται με μπιφτέκια, σουτζουκάκια ή με χοιρινό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περίπου 4-5 πιάτα
  1. 50 γρμ. τριμμένο καρότο
  2. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαργαρίνη με ελαιόλαδο
  4. 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρασί άσπρο
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο λίγα λεπτά.

  2. 2

    Ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.

  3. 3

    Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι.

  4. 4

    Το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό.

  5. 5

    Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Liza
Liza @cook_220964
στις
Νίκαια,ελλάδα