Ριζότο με γαρίδες... κάπως αλλιώς
Μια παραλλαγή της κλασικής συνταγής!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι, προσθέτουμε σκόρδο και αφού πάρουν χρώμα προσθέτουμε και τις γαρίδες.
-
2
Συνεχίζουμε για 10 λεπτά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
-
3
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, μαιντανό, αλάτι, πιπέρι και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
-
4
Εν τω μεταξύ βράζουμε το ρύζι.
-
5
Όσο βράζει το ρύζι, βάζουμε στο multi τη φέτα με λίγο σκόρδο, άνιθο, αλάτι και λάδι και το πολτοποιούμε.
-
6
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, ρίχνουμε μέσα τον πολτό φέτας και ανακατεύουμε.
-
7
Μόλις ετοιμαστεί και η σάλτσα, την περιχύνουμε στο ρύζι, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)