κύρια φωτογραφία συνταγής Ρυζότο με γιαούρτι και αγγούρι
ΜΑΓΕΙΑ
ΜΑΓΕΙΑ @cook_8453508
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Μια καλοκαιρινή συνταγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μιά τέλεια συνταγή από την Αργυρω Μπαρμπαρίγου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3/4 της σούπας ρύζι ARBORIO
  2. 1 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
  3. 2,5 κούπες νερό ή ζωμό κότας ή λαχανικών
  4. 2 κ.σ. ξύδι
  5. 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  6. άνηθο
  7. 1 σκελίδα σκόρδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο για ένα λεπτό το σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το αγγούρι κομμένο σε μπαστουνάκια.

  2. 2

    Ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το ξύδι.

  3. 3

    Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε λίγο λίγο το ζωμό.

  4. 4

    Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον άνηθο και το γιαούρτι.

  5. 5

    Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Τζατζικόρυζο ένα πράγμα!χιχι Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Γενικά ο συνδυασμός ρύζι-γιαούρτι είναι πολύ καλός και δροσιστικός! Εμείς μικρά τρώγαμε για βραδινό ρύζι με γιαούρτι και λίγη ζαχαρίτσα από πάνω!

Από

ΜΑΓΕΙΑ
ΜΑΓΕΙΑ @cook_8453508
στις
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ