Ρυζότο με γιαούρτι και αγγούρι
Μια καλοκαιρινή συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μιά τέλεια συνταγή από την Αργυρω Μπαρμπαρίγου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο για ένα λεπτό το σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το αγγούρι κομμένο σε μπαστουνάκια.
-
2
Ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το ξύδι.
-
3
Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε λίγο λίγο το ζωμό.
-
4
Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον άνηθο και το γιαούρτι.
-
5
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Σχόλια (4)