Ριζότο με μπέικον και αρακά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζω σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το μπέικον και προσθέτω τον αρακά. Αφήνω να τσιγαριστούν λίγο όλα μαζί.
-
2
Συμπληρώνω με νερό και αφήνω να βράσει ο αρακάς και να πιεί τα πολλά νερά. Προσθέτω, αν θέλω, τον κύβο.
-
3
Σε άλλη κατσαρόλα βράζω το ρύζι (όπως κανουμε τα μακαρόνια), το σουρώνω και το καίω με λίγο βούτυρο/μαργαρίνη.
-
4
Ρίχνω τον αρακά μέσα στο ρύζι και ανακατεύω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια