κύρια φωτογραφία συνταγής Ριζότο με σάλτσα μουστάρδας
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 κουπες ρυζι
  2. 200 γραμμαρια καλαμποκι
  3. 300 γραμμαρια μανιταρια
  4. 2 πιπεριες (ο,τι χρωμα θελουμε)
  5. 1 καροτο τριμμενο στο χοντρο του τριφτη
  6. 1 αγγουρι κομμενο σε κυβους
  7. 1 ζαμπονακι κομμενο σε κυβους
  8. 1 κουταλια μουσταρδα
  9. 1 λεμονι
  10. 2 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βραζουμε το ρυζι οπως λενε οι οδηγιες στο σακουλακι, και σουρωνουμε.

  2. 2

    Σωταρουμε τα μανιταρια, μετα ριχνουμε τις πιπεριες και τελος το καλαμποκι.

  3. 3

    Αφου σωταριστουν καλα και εχουν παρει χρωμα (και το μανιταρι ειναι ψημενο), ριχνουμε το ρυζι και ανακατευουμε καλα.

  4. 4

    Σε ενα ποτηρακι εχουμε ανακατεψει τη μουσταρδα, το λεμονι και το λαδακι.

  5. 5

    Ριχνουμε στο ρυζι μας και ανακατευουμε καλα.

  6. 6

    Τελος, ριχνουμε το ζαμπον, το αγγουρακι και το καροτακι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

flora
flora @cook_8450000
Τρώγεται σαν σαλάτα ή κυρίως (συνοδευτικό) πιάτο? Ρωτάω γιατί βλέπω αγγουράκι και τριμμένο καρότο μέσα...

Από

Ismini
Ismini @IsminiUK
στις
Plymouth-UK/Χαλκιδα-Ελλαδιτσα,