Ριζότο με σάλτσα μουστάρδας
Υλικά
-
4 κουπες ρυζι
-
200 γραμμαρια καλαμποκι
-
300 γραμμαρια μανιταρια
-
2 πιπεριες (ο,τι χρωμα θελουμε)
-
1 καροτο τριμμενο στο χοντρο του τριφτη
-
1 αγγουρι κομμενο σε κυβους
-
1 ζαμπονακι κομμενο σε κυβους
-
1 κουταλια μουσταρδα
-
1 λεμονι
-
2 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βραζουμε το ρυζι οπως λενε οι οδηγιες στο σακουλακι, και σουρωνουμε.
-
2
Σωταρουμε τα μανιταρια, μετα ριχνουμε τις πιπεριες και τελος το καλαμποκι.
-
3
Αφου σωταριστουν καλα και εχουν παρει χρωμα (και το μανιταρι ειναι ψημενο), ριχνουμε το ρυζι και ανακατευουμε καλα.
-
4
Σε ενα ποτηρακι εχουμε ανακατεψει τη μουσταρδα, το λεμονι και το λαδακι.
-
5
Ριχνουμε στο ρυζι μας και ανακατευουμε καλα.
-
6
Τελος, ριχνουμε το ζαμπον, το αγγουρακι και το καροτακι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)