Ριζότο τουρλού
Ριζότο με σάλτσα ντομάτας, λαχανικά και λουκάνικα φρανκφουρτης.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια της πατάτες και τις περνάμε απο το μπλέντερ μέχρι να γίνουν σχεδόν πολτός. Κόβουμε την πιπεριά και την περνάμε επίσης απο το μπλέντερ.
-
2
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ενα μεγάλο τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε για περίπου 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
-
3
Προσθέτουμε το ρύζι και τα ανακατεύουμε για άλλα 10 λεπτά.
-
4
Προσθέτουμε τον πελτέ με το αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και κανέλα και τα λουκάνικα.
-
5
Τα ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά.
-
6
Ζεσταίνουμε 500 ml νερό.
-
7
Προσθέτουμε το μισό και το αφήνουμε να απορροφηθεί.
-
8
Προσθέτουμε το άλλο μισό και μετά απο 5 λεπτά και τη φέτα.
-
9
Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 20 λεπτά.
-
10
Το ριζότο μας είναι έτοιμο!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια