Ροδάκινο φρέσκο σε άσπρο φόντο
Φέτες ροδάκινου κάνουν μπάνιο σε κρέμα σαντιγύ - γιαούρτι....
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνεται και με άλλα φρούτα ή συνταγή.
Υλικά
-
200 γραμ. φυτική σαντιγύ
-
2 φλυτζ. τσαγιού παγωμένο γάλα
-
300 γραμ. ελαφρύ στραγγιστό γιαούρτι
-
1 ροδάκινο σε ροδέλες (κομμένες στη μέση)
-
καρύδια (μουλιασμένα σε λικέρ) χοντροκομμένα
-
κουβερτούρα ξύσμα για ντεκόρ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπώ την φυτική κρέμα γάλακτος με το παγωμένο γάλα να γίνει αφράτη σαντιγύ.
-
2
Aνακατεύω με το γιαούρτι να ομογενοποιηθούν.
-
3
Aνακατεύω και τα καρύδια.
-
4
Bάζω τα μισοφέγγαρα ροδάκινου σπρώχνοντας τα στην κρέμα, όχι τελείως, να εξέχουν λίγο.
-
5
Πασπαλίζω με κουβερτούρα.
-
6
Βάζω στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια