Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. μελιτζάνες
  2. φέτα []
  3. βασιλικό ή δυόσμο
  4. λίγο λαδάκι
  5. Για τη σάλτσα
  6. ντομάτες τριμμένες
  7. 1 πρέζα ζάχαρη
  8. αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τις ντομάτες σε κατσαρολάκι και βράζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.

  2. 2

    Κόβουμε από την μακριά πλευρά σε λωρίδες πάχους 0,5-1 εκατοστό. Τις ραντίζουμε με λίγο λαδάκι και από τις δύο πλευρές και τις ψήνουμε στο φούρνο και από τις δύο πλευρές να ροδίσουν. Προσοχή να μην καούν.

  3. 3

    Σε μπωλ ανακατεύουμε τα τυριά, το βασιλικό και το λαδάκι.

  4. 4

    Όταν κρυώσουν οι μελιτζάνες παιρνουμε λίγη από τη γέμιση και τυλίγουμε.

  5. 5

    Αν θέλετε στερεώνετε με οδοντογλυφίδα αλλά δεν είναι απαραίτητο.

  6. 6

    Βάζετε τα ρολάκια κολλητά μεταξύ τους σε ταψάκι και περιχύνετε με τη σαλτσούλα.

  7. 7

    Ψήνετε για μισή ωρίτσα περίπου στους 180 βαθμούς.

  8. 8

    Καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

dcroula
dcroula @Roula1505
Σελίνα, τα έχω φτιάξει κι εγώ έτσι κι είναι πάρα πολύ νόστιμα.

Από

Sol81
Sol81 @cook_8455186
στις