Ρολάκι παντός καιρού
Εύκολο και γρήγορο σνακ για όλες τις ώρες!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ, τρίβουμε τη φέτα, την αναμειγνύουμε με το αυγό και προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
-
2
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και "χτίζουμε" τη γέμιση αρχίζοντας πρώτα από το ζαμπόν, έπειτα το κασέρι και τέλος το μείγμα της φέτας.
-
3
Τυλίγουμε σε ρολό, το κόβουμε σε φέτες και τις τοποθετούμε σε λαδόκολα.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για μισή ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια