irena
irena @cook_8458282
,Ελλαδα

Μία νοστιμότατη συνταγή, ένα ρολό διαφορετικό από το συνηθισμένο που κάνουμε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

55 Minutes
6 άτομα
  1. Για την ομελέτα
  2. 1 κ.σ. αλεύρι
  3. 250 γρ. γκούντα
  4. Για τον κιμά
  5. 1/2 κιλό κιμά
  6. 1 κρεμμύδι
  7. λίγο μαιντανό
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πρώτα πρέπει να ψήνουμε την ομελέτα. Σπάτε τ'αυγά σ'ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάτε. Προσθέστε μαγιονέζα, τριμμένο τυρί και το αλεύρι. Τ' ανακατεύετε καλά. Αδειάστε αυτό το μείγμα σε μία λαδόκολλα, σε ένα ταψί διαστάσεων 18Χ28 εκατ. Ψήνουμε για 7- 8 περίπου λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

  2. 2

    Ετοιμάστε τη γέμιση. Ανακατεύετε καλά τον κιμά, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον μαιντανό και το σκόρδο.

  3. 3

    Βγάζουμε την ομελέτα και τ΄αφήνουμε να κρυώσει. Το αναποδογυρίζουμε σε μία άλλη λαδόκολλα και το ξεκολλάμε από την πρώτη.

  4. 4

    Απλώνουμε τη γέμιση πάνω από τη ομελέτα. Τυλίγουμε με προσοχή την ομελέτα σε ρολό, "βοηθώντας" το με τη λαδόκολλα. Τυλίγουμε καλά το ρολό με τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (15)

monbebe
monbebe @cook_8457572
Πολύ πρωτότυπο και φαίνεται πολύ νόστιμο.Θα δοκιμαστεί μετα τις διακοπές!

Από

irena
irena @cook_8458282
στις
,Ελλαδα