Φωτογραφία της συνταγής Ρολό σφολιάτας με τυριά, ζαμπόν και μπέικον

Ρολό σφολιάτας με τυριά, ζαμπόν και μπέικον

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
,ΕΛΛΑΔΑ
Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Μοιράσου

Υλικά

42 Minutes
8 άτομα
  1. 2 φυλλά σφολιάτας
  2. 100 γρ μπέικον
  3. 200 γρ ζαμπόν σε φέτες
  4. 200 γρ ρεγκάτο
  5. 100 γρ φέτα
  6. 150 γρ κασέρι
  7. 200 ml κρέμα γάλακτος
  8. 2 αυγά
  9. λίγο βούτυρο
  10. αλάτι,πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

42 Minutes
  1. 1

    Σ'ένα μπολ ανακατεύετε τα τυριά με το μπέικον ψιλοκομμένο

  2. 2

    Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο

  3. 3

    Τα ρίχνετε στο μείγμα των τυριών και ανακατεύετε καλά

  4. 4

    Απλώνετε τα 2 φύλλα σφολιάτας

  5. 5

    Στρώνετε τις φέτες του ζαμπόν και από πάνω μοιράζετε το μείγμα τυριών-μπέικον

  6. 6

    Τυλίγετε σε 2 ρολά και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί

  7. 7

    Ψήνετε τα ρολά στους 200-220 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Cook Today
ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλια (29)

ChristineZ
ChristineZ @cook_11771055
Πολύ ωραία συνταγή! Δεν έβαλα φέτα και βούτυρο! Πρόσθεσα λίγη πιπεριά ψιλοκομμένη. Έγινε ανάρπαστο! Εγώ λέω την επόμενη φορά να το ζήσω στους 180 C. Για να μην αρπάξει εύκολα πάνω αλλά να ψηθεί και μέσα. Πάντως το καλύτερο είναι οι στρώσεις ζαμπόν κάτω και η γέμιση από πάνω! Κάνει το ρόλο πιο γευστικό!

Παρόμοιες συνταγές