anyouta
anyouta @cook_8448798

Ιδανική για κολατσιό ή και σαν συνοδευτικό με το φαγητό σας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ο άνηθος είναι προτιμότερο να μπει λίγο πριν σερβιριστεί η σαλάτα για να διατηρηθεί το άρωμα του.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 φλυτζάνια
  1. 1 κούπα αρακά βρασμένο
  2. 2 καρότα
  3. 2 μεγάλες πατάτες
  4. 2 αυγά βραστά
  5. 50 γρ. αγγουράκια τουρσί
  6. 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  7. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι
  8. 150 γρ. Μαγιονέζα
  9. 150 γρ. Sour cream
  10. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα και αφού κρυώσουν τα ξεφλουδίζουμε. Κατόπιν τα κόβουμε σε κύβους και τα ανακατεύουμε προσθέτοντας τον αρακά.

  2. 2

    Βράζουμε τα λουκάνικα και αφού τα κόψουμε σε κομμάτια τα προσθέτουμε στο μίγμα με τα λαχανικά μαζί με τα αυγά τα οποία κόψει σε κομμάτια.

  3. 3

    Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσί και τα προσθέτουμε στη σαλάτα μαζι με το κρεμμύδι και τον άνηθο.

  4. 4

    Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και προσθέτουμε τη μαγιονέζα με το sour cream και αλάτι / πιπέρι κατά προτίμηση. Βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε κρύο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

Από

anyouta
anyouta @cook_8448798
στις