Ρωσική Σαλάτα
Ιδανική για κολατσιό ή και σαν συνοδευτικό με το φαγητό σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο άνηθος είναι προτιμότερο να μπει λίγο πριν σερβιριστεί η σαλάτα για να διατηρηθεί το άρωμα του.
Υλικά
-
1 κούπα αρακά βρασμένο
-
2 καρότα
-
2 μεγάλες πατάτες
-
2 αυγά βραστά
-
50 γρ. αγγουράκια τουρσί
-
2 λουκάνικα Φρανκφούρτης
-
φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι
-
150 γρ. Μαγιονέζα
-
150 γρ. Sour cream
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα και αφού κρυώσουν τα ξεφλουδίζουμε. Κατόπιν τα κόβουμε σε κύβους και τα ανακατεύουμε προσθέτοντας τον αρακά.
-
2
Βράζουμε τα λουκάνικα και αφού τα κόψουμε σε κομμάτια τα προσθέτουμε στο μίγμα με τα λαχανικά μαζί με τα αυγά τα οποία κόψει σε κομμάτια.
-
3
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσί και τα προσθέτουμε στη σαλάτα μαζι με το κρεμμύδι και τον άνηθο.
-
4
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και προσθέτουμε τη μαγιονέζα με το sour cream και αλάτι / πιπέρι κατά προτίμηση. Βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε κρύο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)