Ρώσικο Τσάι
Ένα ζεστό δυναμωτικό ρόφημα! Πιστέψτε με, είναι πιο τονωτικό και από τον καφέ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή αυτή την έμαθε η γιαγιά μου στην μαμά και η μαμά σε εμένα! Ζάχαρη μπορείτε να βάλετε και άλλη αναλόγως αν το προτιμάτε πιο γλυκό ή όχι.Επίσης βότκα εγώ βάζω ένα ποτήρι(!!!), η μαμά μου ένα σφηνάκι...(προσοχή όμως πικρίζει την γεύση άμα το παρακάνετε!)Μην αφήσετε το τσάι να μαυρίσει πολύ όταν βράσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το τσάι τα γαρύφαλλα και την κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
-
2
Μόλις αρχίσει να βράζει το τσάι, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
-
3
Σουρώνουμε το ρόφημα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Το αφήνουμε πάλι στο μάτι της κουζίνας για λίγο να ξαναζεσταθεί και το σερβίρουμε ζεστό.
-
4
Αποθηκεύουμε το υπόλοιπο σε γυάλινα μπουκάλια στο ψυγείο και όποτε θέλουμε καταναλώνουμε αφού το ζεστάνουμε!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)