Ρουμανικά - Ελληνικά ντολμαδάκια
Αυτά είναι τα ντολμαδάκια και τα ρουμανικά και τα ελληνικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται με τυρί φέτα και τραγανό ψωμί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεματίζουμε το λάχανο.
-
2
Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ μαζί με το ρύζι, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον άνηθο ψιλοκομμένο, 2 αυγά, αλάτι και πιπέρι.
-
3
Αναμιγνύουμε τα συστατικά και παίρνουμε ένα φύλλο λάχανο. Του βάζουμε μια κουταλιά της σούπας κιμά αναμεμειγμενο με τα άλλα συστατικά, κλείνουμε και είναι έτοιμο το ντολμαδάκι.
-
4
Βάζουμε φύλλα λάχανο στην κατσαρόλα να καθήσουνε πάνω τα ντολμαδάκια ένα ένα και προσθέτουμε νερό και τα βράζουμε.
-
5
Όταν έχει σχεδόν τελειώσει το φαγητό μας, προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
-
6
Στη συνέχεια χτυπάμε τα άλλα 2 αυγά με ένα πιρούνι μαζί με το χυμό λεμονιού και το ζουμί από ντολμαδάκια και στη συνέχεια το ρίχνουμε πάνω στα ντολμαδάκια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια