κύρια φωτογραφία συνταγής Ρουμανικά - Ελληνικά ντολμαδάκια

Ρουμανικά - Ελληνικά ντολμαδάκια

2 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
buburuzele rosii
buburuzele rosii @cook_8516743
kalavrita,greece

Αυτά είναι τα ντολμαδάκια και τα ρουμανικά και τα ελληνικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται με τυρί φέτα και τραγανό ψωμί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 ντολμαδάκια
  1. 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  2. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  3. αλάτι
  4. 1 φλ ρύζι
  5. 2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
  6. χυμό λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεματίζουμε το λάχανο.

  2. 2

    Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ μαζί με το ρύζι, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον άνηθο ψιλοκομμένο, 2 αυγά, αλάτι και πιπέρι.

  3. 3

    Αναμιγνύουμε τα συστατικά και παίρνουμε ένα φύλλο λάχανο. Του βάζουμε μια κουταλιά της σούπας κιμά αναμεμειγμενο με τα άλλα συστατικά, κλείνουμε και είναι έτοιμο το ντολμαδάκι.

  4. 4

    Βάζουμε φύλλα λάχανο στην κατσαρόλα να καθήσουνε πάνω τα ντολμαδάκια ένα ένα και προσθέτουμε νερό και τα βράζουμε.

  5. 5

    Όταν έχει σχεδόν τελειώσει το φαγητό μας, προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

  6. 6

    Στη συνέχεια χτυπάμε τα άλλα 2 αυγά με ένα πιρούνι μαζί με το χυμό λεμονιού και το ζουμί από ντολμαδάκια και στη συνέχεια το ρίχνουμε πάνω στα ντολμαδάκια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

buburuzele rosii
buburuzele rosii @cook_8516743
στις
kalavrita,greece