xrysakib
xrysakib @cook_8502456

Μια δροσερή και νόστιμη παντζαροσαλάτα με καταγωγή από την παγωμένη Ρωσία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή η σαλάτα όσο κάθεται τόσο πιο νόστιμη γίνεται γιατί ενώνονται τα υλικά και κοκκινίζει περισσότερο από τα παντζάρια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
1 μεγάλο μπολ
  1. 2 κιλά παντζάρια βρασμένα κομμένα σε μικρά κυβάκια
  2. 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  3. 500 γρ. αράκα σε κονσέρβα
  4. 2 μεγάλες πατάτες βρασμένα κομμένες σε μικρά κυβάκια
  5. 10 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κυβάκια
  6. 0.5 λάχανο τριμμένο ξινό (για να ξινίσει ρίξτε του αλάτι και ξύδι και αφήστε το σε μπολ για 3-4 μέρες)
  7. αλάτι
  8. ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αλάτι, λάδι και ξύδι βάζουμε ανάλογα τα γούστα μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

dcroula
dcroula @Roula1505
Πολύ νόστιμη σαλάτα, μόνο που αντί για αρακά εμείς την φτιάχνουμε με φασόλια μαυρομάτικα.

Από

xrysakib
xrysakib @cook_8502456
στις