Σαλάτα η κόκκινη πανδαισία
xrysakib
@cook_8502456
Μια δροσερή και νόστιμη παντζαροσαλάτα με καταγωγή από την παγωμένη Ρωσία.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή η σαλάτα όσο κάθεται τόσο πιο νόστιμη γίνεται γιατί ενώνονται τα υλικά και κοκκινίζει περισσότερο από τα παντζάρια.
Υλικά
-
2 κιλά παντζάρια βρασμένα κομμένα σε μικρά κυβάκια
-
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-
500 γρ. αράκα σε κονσέρβα
-
2 μεγάλες πατάτες βρασμένα κομμένες σε μικρά κυβάκια
-
10 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κυβάκια
-
0.5 λάχανο τριμμένο ξινό (για να ξινίσει ρίξτε του αλάτι και ξύδι και αφήστε το σε μπολ για 3-4 μέρες)
-
αλάτι
-
ξύδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αλάτι, λάδι και ξύδι βάζουμε ανάλογα τα γούστα μας.
Σχόλια (3)