Σαλάτα με φαρφάλες, γαρίδες και ντρέσινγκ με ροκφόρ
Μια νόστιμη σαλάτα με φαρφάλες, γαρίδες και γευστικό ντρέσινγκ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το βιβλίο της Αναστασίας Ντούζου "Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα".
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε τις φαρφάλες μαζί με τον αρακά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε.
-
2
Τα ανακατεύετε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αφήνετε να κρυώσουν.
-
3
Στο μεταξύ, βράζετε τις γαρίδες σε αλατισμένο νερό 3-4 λεπτά και τις στραγγίζετε.
-
4
Τις καθαρίζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν.
-
5
Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ ανακατεύοντας σ' ένα μπωλ όλα τα υλικά.
-
6
Ανακατεύετε τις φαρφάλες και τον αρακά με τις γαρίδες, την πιπεριά και το ντρέσινγκ και βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.
Σχόλια (2)
Ευχαριστούμε πολύ και πολλά μπράβο Ελενίτσα μου!