κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλάτα με φιογκάκια, λιαστή ντομάτα και πέστο
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γραμμ. Φιογκάκια
  2. 150 γραμμ. αρακάς (κάνει και η κονσέρβα αφού πρώτα τα πλύνουμε)
  3. 5 άσπρα μανιτάρια κομμένα στην μέση ή στα 4 ανάλογα το μέγεθος
  4. 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  5. 1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες σε φέτες
  6. ΠΕΣΤΟ
  7. 1 1/2 φλιτζάνι φρέσκος βασιλικός
  8. 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  9. 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
  10. 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  11. 1 φλιτζάνι τυρί πεκορίνο τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα Φιογκάκια.

  2. 2

    Στην συνέχεια τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ για σαλάτα. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε έτσι ώστε να πάνε παντού.

  3. 3

    Φτιάχνουμε την Πέστο βάζοντας όλα τα υλικά εκτός του πεκορίνο στο Μούλτι για να διαλυθούν και στην συνέχεια βάζουμε το τριμμένο πεκορίνο και την ρίχνουμε στα Φιογκάκια ενώ θα ανακατέψουμε καλά για να πάει παντού.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

NTINA
NTINA @cook_8528225
Ασπρουλα τελεια η σαλατα σου ,αλλα εγω θα εβαζα και κουκουναρι ,πεστο χωρις κουκουναρι ,δεν νοειτε για μενα .

Από

asproyla
asproyla @cook_8450142
στις
Χανιά